np3
Logo
Sikre deg en eksklusiv leilighet i vakre Poppelhagen på Sæter.


Logo

Velkommen til Poppelhagen

Poppelhagen blir boliger som gir næring til et godt liv, inne som ute. Leilighetene er moderne, lettstelte og har meget høy kvalitet i alt av materialer. Det blir et flott hageanlegg, en nydelig felles hagevilla, gjesterom og hobbyrom. 

Bo midt i smørøyet på vakre Sæter, Nordstrand - verdens beste nabolag med sjarmerende butikker, et levende torg og hyggelige mennesker som hilser på hverandre.

Byggingen pågår for fullt, og estimert innflytting er april til juni 2024 for Hus A og B, og juli til september 2024 for Hus C!

Se video av leilighet B212

Leilighet B212 blir en gjennomgående og lekker 4-roms hjørneleilighet med nydelig utsikt over hageanlegget. 2 bad, 3 soverom og vestvendt balkong på 9 kvm. Se video av leiligheten ved å trykke på Play-ikonet nedenfor.

 • Salget i gang

  Vinter 2022
 • Byggestart

  August 2022
 • Åpent visningshus

  Etter avtale med megler

 • Forventet innflytting

  Hus A og B: April - juni 2024
  Hus C: Juli - september 2024

Lekre leiligheter med god romfølelse

Velkommen til privat visning i Hagevillaen!

Avtal tidspunkt med megler


Villa Sæter

Villa Sæter blir 20 lekre leiligheter med høy bokvalitet, og kommer i hjørnet av Poppelhagen. Bli bedre kjent med Villa Sæter via knappen under.

Rom til å dyrke livet på Sæter

Den gamle sveitservillaen på tomten blir hagevilla med innholdsrike fellesrom i 1. etasje og i kjeller med lounge og selskapsrom, kjøkken og kaffebar. Vi har også to gjesterom med bad og hobbyrom med rike muligheter til å dyrke fritidsinteressene, enten du skal mekke sykkel, preppe ski eller vaske hunden. 

Verdens hyggeligste nabolag

Nabolaget inviterer til gode opplevelser og aktiviteter. Det er korte avstander til Skulpturparken, Ekeberg og Brannfjell med sine turstier, samt Katten og Nordstrand Bad der du kan ta en dukkert. Eller kanskje du bare vil gå en tur blant de vakre, klassiske Nordstrandvillaene.

Se vår prosjektfilm

Meld interesse for prosjektet

Kontakt gjerne vår megler

Neptune Properties og Monolith Properties er sammen om å utvikle Poppelhagen

  
 

Flere prosjekter