np3

Villa Sæter

SALGSSUKSESS - FINN DIN DRØMMEBOLIG

Kun 5 ledige leiligheter!
Leiligheter fra 47 til 58 m2 BRA med god romfølelse og høy materialstandard, sentralt på Sæter. Alle med privat balkong, flott takhøyde og tilgang til nydelige uteområder og en Hagevilla. Forventet innflytting er fra september til oktober 2024!
Priser fra 5 800 000 til 7 050 000.

Intervju med kjøpere:
Møte med et trivelig triumvirat


"Betsy, Tove og Unni er tre jenter på pluss minus 80, mye felles historie men også en felles fremtid – alle har kjøpt leilighet i Villa Sæter, hvor de skal bo vegg i vegg i vegg."


I Villa Sæter bor du i en flott leilighet med høy bokvalitet i hjertet av Nordstrand. Du har direkte tilgang til verdens beste nabolag med sjarmerende butikker, et levende torg og mennesker som hilser på hverandre. 

PROSJEKTSTATUS

 • Byggestart

  August 2022

 • Lansering

  5. oktober 2022

 • Åpent visningshus

  Avtal tidspunkt med megler

 • Forventet innflytting

  September - oktober 2024

LEKRE LEILIGHETER MED GOD ROMFØLELSE


Velkommen inn i din nye leilighet i Villa Sæter. Du vil oppleve gode planløsninger, høy materialstandard og god takhøyde. Villa Sæter er plassert slik at leilighetene får best mulige utsiktsforhold. Slik får du glede av både utsyn og dagslys. Takhøyden til leilighetene i de to første etasjene er på over 2,5 meter, og i den øverste etasjen har de fleste leilighetene en takhøyde opp til 3 meter. Alle leilighetene får egen balkong, og i vinterhalvåret kan du glede deg over det vannbårne varmeanlegget.

Se leiligheter og priser, og finn boligen som passer for deg i vår boligvelger:

ET FLOTT BYGG MED DEN GODE VILLAFØLELSEN

Villa Sæter ligger tilbaketrukket fra Sæterkrysset inntil en stor og frodig hage. På denne sentrale tomten fører vi opp et moderne leilighetsbygg på fire etasjer. Terrassene er romslige og solrike, noen av dem er inntrukket fra fasaden. I første etasje kommer det nye, moderne Nordstrand Seniorsenter.

ET MANGFOLD AV OPPLEVELSER I NABOLAGET

Vi som bor på Sæter, vet at ingen andre nabolag kan måle seg med vårt. Her er dagligvarer og spisesteder, helse og trening og innholdsrike butikker. Vi kan også skryte på oss et nabolag som fortsatt preges av de gamle, vakre Sveitservillaene. Bydelen vår har også mye og frodig vegetasjon med blant annet Ekebergskogen, Ekebergskråningen og Brannfjellskogen. Andersendammen er også en liten perle. 

FRODIG HAGE OG INNHOLDSRIK HAGEVILLA


Hageanlegget får vakre vekster, sildrende bekk og fredelig vannspeil. Det blir også bord og solbenker, pergola med klatreplanter og kjøkkenhage. Hagevillaen får innholdsrike fellesrom i 1. etasje og kjeller. Det blir lounge og fellesrom, kjøkken og kaffebar - fasiliteter som alle beboerne i Villa Sæter kan benytte seg av.  

MELD DIN INTERESSE
 

MEGLERE

Neptune Properties og Monolith Properties er sammen om å utvikle Villa Sæter.

  
 

Flere prosjekter

Velkommen til privat visning i Hagevillaen!

Avtal tidspunkt med megler