neptune-properties
Neptune Properties
OSLOS LEDENDE BOLIGUTVIKLER

Finn en ansattLedige stillinger


Vårt mål er å være Oslos ledende boligutvikler.

Gjennom å utvikle attraktive eiendommer på en optimal måte, samtidig som vi bygger moderne og funksjonelle boliger med gode planløsninger setter vi et fotavtrykk på byen. Vi har derfor høyt fokus på arkitektur og prosjektenes estetiske kvaliteter.

Siden 2007 har Neptune utviklet og solgt mer enn 1200 boliger til en samlet verdi av 7 milliarder kroner. Vi har for tiden cirka 1700 boliger under utvikling.

Neptune er medlem av Grønn byggallianse og som eiendomsutvikler er vi opptatt av å ta samfunnsansvar. Dette gjør vi ved å utvikle bærekraftige boligprosjekter på eller i nærheten av knutepunkter i og rundt Oslo. I flere av våre prosjekter tilbyr vi bildelingsordninger, takflatene blir utnyttet til overvannshåndtering og felles rekreasjonsarealer, og det blir satt av mye plass til sykkelparkering både i byggene og utenfor. Neptune bygger energieffektive boliger med balansert ventilasjon og fjernvarme der det er tilgjengelig. Vi benytter oss av entreprenører som har miljøfokus, og etterstreber minst mulig forurensning og materialsvinn på byggeplassene.  

Vi er nå 20 ansatte, organisert i avdelinger med ansvar for utvikling, prosjektledelse, markedsføring/salgsoppfølging og økonomi. Et kompetent fellesskap som sammen bidrar til at selskapet holder en høy standard i alle prosjektfaser, fra kjøp av tomt og til overlevering av de ferdige boligene til kjøperne.

Usbl er en av aksjonærene i Neptune Properties, noe som innebærer at Usbl- medlemmer har forkjøpsrett til alle Neptunes boligprosjekter når disse legges ut for salg. Usbl vil også være forretningsfører, og vil hjelpe styret med de faste årlige oppgavene slik at du kan være trygg på at ditt sameie/borettslag driftes på en forsvarlig måte.


Vi viser ansikt

Når vi sier at vi bygger på gode idéer er det viktig at budskapet vårt når frem. Både til de som tegner boligene, bygger dem og ikke minst til de som bor der. Det er bakgrunnen for denne kampanjen. Den forteller en historie om en ansvarlig boligutvikler som bygger boliger der folk trives og som vi er stolte av.

Anders Gregersen

Administrerende direktør

Lasse Røsnes

Grunnlegger og partner

Jon Strand

Grunnlegger og Partner

Kristoffer Listerud Jansen

Prosjektdirektør

Tony Stabu

Prosjektleder

Espen Enger

Prosjektleder

Michael Claussen Søbstad

Prosjektutvikler

Markus Thrygg

Prosjektutvikler

Leon Hanssen

Prosjektutvikler/sivilarkitekt MNAL

Frøydis Hammer

Salgs- og markedsdirektør

Camilla Eriksen

Prosjektkoordinator

Thomas Bøhler

Eiendomskoordinator

Ann Kristin Nordgaard

Markedskoordinator

Sigmund Sletvold

Finansdirektør/CFO

Camilla Stikbakke

Business Controller

Signe Marie Iversen

Regnskapsmedarbeider

Bente Christin Rotevatn

Resepsjonist

Lidiane Rotnes

Kontormedarbeider (permisjon)

VI ER ALLTID PÅ UTKIKK ETTER
DYKTIGE MENNESKER

Se ledige stillinger

MER OM NEPTUNE PROPERTIES

NyheterKontakt

Kontakt oss