np3

Om Neptune og vår filosofi

---

Neptune Properties er en Oslobasert boligutvikler som eies av Gjelsten Bolig. Siden starten i 2007 har vi i Neptune Properties utviklet og solgt mer enn 1200 boliger til en samlet verdi av 7 milliarder kroner. For tiden har vi cirka 2000 boliger under utvikling.

Bak hvert nytt Neptune-prosjekt står det kompetente og engasjerte mennesker som brenner for kvalitet, og som hver dag jobber med utvikling, prosjektledelse, markedsføring og økonomi. Vi tror på at gode prosjekter i etablerte nabolag gir enda bedre nabolag, og vår filosofi i bolig og byutvikling er: 

  • Sterk fokus på arkitektur
  • Høy kvalitet
  • Solid medvirkning – forstå behov til folk og by
  • Å vare en ansvarlig utvikler med høy fokus på miljø og bærekraft 

Neptune skal være en ansvarlig utvikler som bygger hjem av høy kvalitet og jobber for gode nabolag der mennesker trives!


 

Våre ansatte

Bærekraft og miljø i fokus

---

Neptune er medlem av Grønn byggallianse og er opptatt av å ta samfunnsansvar. Dette gjør vi ved å utvikle bærekraftige boligprosjekter. I flere av våre prosjekter tilbyr vi bildelingsordninger og felles rekreasjonsarealer på takene, og det blir satt av mye plass til sykkelparkering både i byggene og utenfor. Neptune bygger energieffektive boliger med balansert ventilasjon og fjernvarme der det er tilgjengelig. Våre entreprenører har miljøfokus, og etterstreber minst mulig forurensning og materialsvinn på byggeplassene.  

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert og jobber kontinuerlig med å redusere våre klimagassutslipp i virksomheten og i prosjektene våre.

Vi er alltid på jakt etter
de eventyrlystne

Informasjon etter åpenhetsloven

---