np3

Om prosjektet

Poppelhagen blir boliger som gir næring til et godt liv, inne som ute. De 105 leilighetene er moderne, lettstelte og gir en god romfølelse. Leilighetene blir energieffektive, og du kan glede deg over vannbåren gulvvarme fra prosjektets egne varmesentral. Hagen er frodig og raus som en klassisk villahage på Nordstrand skal være. Den bevaringsverdige hagevillaen har innholdsrike fellesrom kun for deg som bor i Poppelhagen. Og vi har verdens beste nabolag med sjarmerende butikker, et levende torg og hyggelige mennesker som hilser på hverandre.

Ønsker du å følge med på anleggsarbeidene og fremdriften i Poppelhagen?
Sjekk ut linken nedenfor:

Intervjuer

Sæter Trikkstopp
300 m - 4min gange

Sæter Torg
240 m - 3 min gange

Sæter bussholdeplass
190 m - 2 min gange

Ofte stilte spørsmål

---

Lurer du på noe om boligene i Poppelhagen? Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om boligprosjektet:

 • Poppelhagen har startet byggingen! Det gir en solid trygghet for kjøpere og fremtidige kjøpere om at prosjektet blir en realitet.
  Overtakelsesperiodene er estimert som følgende:
  - Poppelhagen, hus A og B: 1. august - 31. oktober 2024.
  - Poppelhagen, hus C: 1. september - 30. november 2024.
  - Villa Sæter (Poppelhagen hus D): 15. september - 15. desember 2024.

 • Du kan kontakte megler for å avtale visning på visningssenteret. 

  I visningssenteret kan du snakke med megler, se modell, eksempler på innredning og stille spørsmål. Det er også mulig å gå opp i 2. etasjen i hagevillaen som gir et godt inntrykk av utsiktsforhold.

  Karianne Nagell Prytz
  41438931
  knp@sem-johnsen.no 

 • Det beste er at man benytter TryggBudgivning med BankID i boligvelger. Da går man inn i boligvelger på hjemmesiden, velger leiligheten man ønsker å kjøpe, og benytter knappen «Gi bud». Her kan man fylle inn all informasjon digitalt, og bekrefte med Bank ID.

  Man kan også laste ned et budskjema fra hjemmesiden, fylle ut dette og legge ved kopi av legitimasjon. Deretter scannes det og overleveres til megler.

 • Du må kunne fremlegge en plan for hvordan du skal finansiere kjøpet. Det kan være finansieringsbevis fra banken, dokumentasjon på oppsparte midler eller at du kan vise til egenkapital i en bolig du skal selge. Spør megler hvis du er i tvil. 

 • 10 % av total kjøpesum (inkluderer evt. p-plass) forfaller til betaling ved utstedt garanti jfr. Bustadoppføringslova § 12.

  Restkjøpesum, omkostninger og eventuelle tilvalg/endringer betales senest 7 virkedager før overtakelse.

 • Bygg A, B og C organiseres som et boligsameie med selveierleiligheter. Bygg D (Villa Sæter) blir et borettslag med andelsleiligheter.

 • Ved ønske om å kjøpe garasjeplass kan det gjøres ved avtaleinngåelse på leiligheten. Gjør du avtale om kjøp av plass er du selvsagt garantert at du disponerer en plass ved overtagelse.

  Ved salgsstart er det kun 4-roms og store 3-roms som kan kjøpe plass. Mindre 3-roms og 2-roms leiligheter kan ikke få bekreftet kjøp før prosjektet nærmer seg sluttsolgt, og man ser at det er plasser til overs.

 • Det er ingen angrerett, slik at avtalen om å fullføre kjøpet er bindende selv om noe uforutsett inntrer. Bustadoppføringsloven (som er lovverkets som regulerer avtalen) gir kjøper rett til å avbestille, men det betinger at kjøper dekker alle selgers utgifter herunder salg til en lavere pris.

  Man kan søke selger om å få selge kontrakten til andre, men dette blir vurdert på individuelt grunnlag, og det kan bli stilt vilkår til en slik transport av kontrakt. Man får ingen forhåndsgodkjenning til videresalg.

 • For selveierleiligheter (A, B og C) kan du fritt leie ut hele eller deler av boligen. Det er kun noen lovmessige begrensninger i forhold til hyppig korttidsutleie (eks. Airbnb) som gjelder alle selveierleiligheter uansett hvor de ligger.

Video med informasjon om tilvalg

Megler Karianne forteller litt om hvilke kvaliteter man kan forvente seg når man kjøper ny leilighet i Poppelhagen. Hun forteller også om hvilke tilvalgsmuligheter du har som kjøper.