np3
Logo

URBANE SLOTT FOR DEG
SOM ELSKER BYEN

BYGGINGEN ER I GANG

VELKOMMEN
TIL PRINSESSEALLÉEN

Boligprosjektet Prinsessealléen på Skøyen blir 76 urbane leiligheter med et unikt uttrykk og en takterrasse ulikt noe annet. 

Leilighetene er fra 41,5 til 161,5 kvm, alle med privat balkong/terrasse og tilgang til en 90m lang, soneinndelt, innholdsrik takterrasse og en deilig, privat bakhage.

I Prinsessealléen får man både N.Y. inspirerte mesaninleiligheter med et sjeldent særpreg, toppleiligheter med store terrasser og luksuriøs en suite løsning, og effektive 2-roms sentrumsleiligheter for den moderne og urbane.

Det blir felles garasje med sykkelparkering, lading og sykkelvask. Planlagt ferdigstillelse 1. kvartal 2025.
Priser fra kr 5 900 000.

VELKOMMEN TIL VISNING

Hver onsdag kl. 17:00 til 18:00. 

På visning vil du få informasjon om boligprosjektet, de enkelte leilighetene, fellesområder og fasiliteter, og de ulike interiørkonseptene. Her får du også en gjennomgang av den digitale modellen med mulighet for å oppleve sol- og utsiktsforhold i de ulike leilighetene.

LEILIGHET 505

Gjennomgående toppleilighet med 38,5 kvm stor sydvendt terrasse, 3 soverom, 2 bad og hovedsoverom med en-suite bad og walk-in closet.

INTERVJU - FORNØYD KJØPER

Christine Lemme slipper å velge mellom urbant byliv og landlig idyll. Hun får begge deler ved sin nye mesaninleilighet på Skøyen i Oslo.

– Jeg var ikke på boligjakt i det hele tatt da sønnen min tipset meg om en leilighet i Prinsessealléen. Jeg så annonsen på en søndag, og jeg kjøpte leilighet fredagen etter, forteller Christine Lemme og ler. 

76 gjennomgående leiligheter
41,5-161,5 kvm

90m innholdsrik takterrasse
og bakhage

Privat balkong/
terrasse

kitchen

Urbant
interiørkonsept

EN TOUCH AV N.Y.

En mesaninleilighet blir ofte forbundet med internasjonale metropoler, men de finnes noen få andre steder også. Første etasje i Prinsessealléen blir et svært godt eksempel . Opptil 5,5 m takhøyde, store vindusflater, mesanin, stramme, elegante flater, gulv i slipt betong, og en romløsning du ikke finner andre steder.

Felles garasje med sykkelparkering, lading og sykkelvask

Knutemidtpunktet Skøyen

Sentral beliggenhet med mange servicetilbud

Nydelige omgivelser med parker og badeplasser

Lansering
13. juni

Salget er i gang
23. juni

Byggestart
Mai 2023

Forventet ferdigstillelse
Q4 2024/Q1 2025

Meld interesse for prosjektet
 

Romløsning

-

Logo
Logo

-

  
 

Flere prosjekter

Logo

Velkommen til visning hver onsdag kl. 17:00-18:00

Meld deg på her