np3

HELT NYTT NÆRINGSLOKALE TIL LEIE PÅ SKØYEN


Lokaler i fremtidsrettet nybygg sentralt på Skøyen, med estimert ferdigstillelse 1. kvartal 2025.

Flott mulighet til å posisjonere seg for fremtidens Skøyen i boligprosjektet Prinsessealléen. Næringslokalet er godt eksponert på hjørnet mot Thune, i et bygg med 76 leiligheter.

Tre minutters gange til trikk/buss og fem minutters gange til Skøyen stasjon. 

Skøyen skal bli et foregangsområde for klimasmart og miljøvennlig byutvikling, her får man helt nye lokaler som byr på en av Skøyens beste beliggenheter. Utformingen av næringslokalet gir rom for effektive løsninger med stor grad av fleksibilitet, gode lysforhold og nærhet til alle servicetilbud.

Leieareal

80,5 m2 BRA

Etasje

1. etasje/mesanin

Type

Kontor/handel

Ledig fra

Q1 2025

Pris

Kontakt oss for pris

UNIKE NÆRINGSLOKALER


Næringslokalet vil få stor grad av fleksibilitet med gode muligheter for å skape et flott lokale innen kontor eller handel. Lokalene er utformet med mesanin, takhøyde på 5,5 meter, store vinduer og miljømessige forhold ivaretatt. Det er strenge krav til isolasjon og luftkvalitet, og i næringslokalet i Prinsessealléen får man blant annet vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Innhold:
Plan 1: 71 m2 BRA - HC WC, lager/kott og 5,5 meter takhøyde
Mesanin: 9,5 m2 BRA - WC og heis

BELIGGENHET: SENTRALT PÅ SKØYEN


Sentral beliggenhet i Prinsessealléen 8, kun noen minutters gange fra Skøyen stasjon. Gode profileringsmuligheter mot  Thune, trikken og gangveien. Et bredt spekter av servicetilbud, butikker og restauranter i området.

Næringslokalet i Prinsessealléen er lett tilgjengelig med kollektivtransport og bil. Fra Skøyen stasjon til Prinsessealléen er det kun 5 minutters gange. 

Offentlig transport:
Skøyen stasjon: Lokaltog, regiontog og Flytoget
Thune og Skøyen trikkestopp: Linje 13
Buss: Linje 20, 24, 31, 121, 129, 139, 143

Fremtidens Skøyen: I årene som kommer skal Skøyen få nærmere 5000 nye boliger, og med følger skoler, barnehager, butikker, utesteder, infrastruktur og offentlig kommunikasjon. 

Som landets største kollektivknutepunkt vil Skøyen bli forsterket med ny stasjon for Fornebubanen. Banen er beregnet å stå klar for åpning i 2029. Fornebubanen vil gå mellom Fornebu og Majorstuen, og blir en sentral brikke i å øke kollektiv fremkommelighet mellom større deler av Oslos randsone mot vest.

Bydelen blir et sted skapt for myke trafikanter. Romslige fortau, sykkel- og gangstier, grøntområder og benker. Det skal bli lettere å komme til sjøen, den blå-grønne strukturen langs elvene og fjorden skal styrkes, båtopplagringsplassen i bunnen av Bestumkilen skal helt eller delvis erstattes av boliger og parkanlegg og det blir anlagt brygger og gangstier langs vannet. 

Ønsker du mer informasjon om lokalet og muligheter for leie?

Kontakt prosjektsjef Øvyind Ramsø for pris og tilgjengelighet
Tlf. 918 57 769
E-post: oyvind@neptuneproperties.no