np3

Endelig rammetillatelse i Skøyen-prosjektet Prinsessealléen

2022-11-24

I slutten av juni 2022 hadde Neptune Properties salgsstart på det urbane prosjektet Prinsessealléen sentralt på Skøyen. Hele 45 % av leilighetene ble solgt allerede første uken. Selv om markedet har stoppet kraftig opp siste tiden, tikker fremdeles salgene inn. I november mottok Neptune endelig rammetillatelse i prosjektet.

Det er en stor glede å motta rammetillatelsen. Det har tatt lang tid, og vi har møtt på noen utfordringer underveis. Allikevel var vi trygge på å komme i mål. Nå gjenstår kun noen få salg før vi kan sette i gang med bygging, sier Tone Lindemark som er prosjektleder på Prinsessealléen.


Prosjektet består av 76 leiligheter fra 41,5 til 161,5 kvm, alle med privat balkong/terrasse, tilgang til en 90 meter lang takterrasse og en privat bakhage. I første etasje finner man New York pregede messaninleiligheter med opptil 5,5 m takhøyde, store vindusflater og gulv i slipt betong.


Vi har valgt å gjøre noe litt annerledes med dette prosjektet. Det skal være mer urbant og tøffere enn alt annet. Leilighetene har et rustikt preg, noe som også går igjen i interiøret. Det er heller ikke mange prosjekter som kan tilby en 90 meter lang felles takterrasse, med blant annet utedusj og egen treningssone. De som har kjøpt er en god miks av urbane mennesker i alle aldre. De har gjerne vært på utkikk etter ny leilighet sentralt på Skøyen lenge, men det har vært veldig lite tilgjengelige prosjekter i området, forteller Tone Lindmark.  


Ifølge Oslo Kommune skal Skøyen forvandles til en pulserende by de neste årene, og vil bli et foregangsområde for klimasmart og miljøvennlig byutvikling. Dette vil ha positive konsekvenser for alle som bruker stedet, både for gjennomreisende, men kanskje aller mest for de som bor der. Biltrafikken skal reduseres og parkering skal bort fra gater og byrom. Det blir romslige fortauer, sykkel- og gangstier, grøntområder og sosiale møteplasser. I årene som kommer skal Skøyen få nærmere 5000 nye boliger, og med det følger skoler, barnehager, butikker, utesteder, infrastruktur og offentlig kommunikasjon.


Dette er et helt spesielt prosjekt i et område som er i stor utvikling. Oslo har store planer for Skøyen, og det var nettopp derfor vi så potensialet i denne eiendommen. Vi mener de som kjøper i dette prosjektet gjør et kupp, avslutter Tone Lindemark.