np3
Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen / ObosFoto: Hans Fredrik Asbjørnsen / Obos

Ny sjef i Neptune Properties

2023-04-14

Even Jermstad er ny administrerende direktør i Neptune Properties etter Anders Gregersen. – Han bringer med seg en imponerende bakgrunn i eiendomsbransjen, sier styreleder Odd-Einar Christophersen.

Neptune Properties melder at Even Jermstad har blitt ansatt som selskapets nye CEO. 

Jermstad tiltrer stillingen 7. august. 

Jermstad bringer med seg en imponerende bakgrunn i eiendomsbransjen og vil spille en viktig rolle i selskapets videre vekst og suksess.

Jermstad har en solid karriere i eiendomsbransjen, og har de siste 16 årene ledet flere store utviklingsprosjekter i OBOS Nye Hjem AS, de siste 7 årene som selskapets administrerende direktør. Han har også vært med på å utvikle strategier for vekst og ekspansjon i ulike markeder og segmenter. Hans omfattende erfaring og ekspertise innen eiendomsutvikling og investering være uvurderlig for Neptune Properties.

Styreleder i Neptune Properties, Odd-Einar Christophersen, er svært glad for å ønske Jermstad velkommen til selskapet.

– Vi er svært glade for å ønske Even velkommen til Neptune Properties. Han bringer med seg en imponerende bakgrunn i eiendomsbransjen og en vellykket karriere i utvikling av boliger og næringsprosjekter. Hans erfaring og lederegenskaper vil være en stor ressurs for selskapet i vår videre vekst og utvikling. Vi ser frem til å jobbe sammen med ham for å oppnå våre felles mål, sier styreleder i Neptune Properties, Odd-Einar Christophersen.


Neptune Properties har siden starten i 2007 utviklet og solgt mer enn 1.400 boliger til en samlet verdi av 10 milliarder kroner. For tiden har selskapet ca. 2.000 boliger under utvikling fordelt på 22 prosjekter. Neptune Properties er eid av Gjelsten Bolig AS, og sammen med sitt søsterselskap Profier AS har konsernet en bred og landsdekkende portefølje av 58 prosjekter med til sammen ca. 6.000 boliger under utvikling.