neptune-properties

Malerhaugveien 28

Det nye boligprosjektet i Malerhaugveien 28 ligger veldig sentralt til i Oslo med butikker og kollektivtransport i umiddelbar nærhet. Ensjø er et attraktivt boområde i en meget positiv utvikling. 

80 borettslagsleiligheter utvikles for urbane mennesker som også setter pris områdets grønne friområder. Her rives gammel industri ned for å skape en splitter ny bydel. Her blir det mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene samtidig som du bor svært sentralt. Du får en energivennlig bolig, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud som bidrar til å skape en miljøvennlig bydel.

Velkommen til Malerhaugveien 28 på Ensjø! 

  Registrer din interesse her! 

  Fyll ut og send inn, og vi holder deg oppdatert om prosjektet.

  Nærmere enn mange tror

  Malerhaugveien 28 ligger sentralt til i Oslo med butikker og kollektivtransport i umiddelbar nærhet. Ensjø er et attraktivt boområde i en meget positiv utvikling. Ensjø ligger nær Kampen og Vålerenga og er et område du lett vil trives i.

  Ikke langt fra prosjektet finner du Ensjø T-banestasjon, nytt senter med flere servicetilbud som restaurant, blomsterbutikker, frisør, sushi, Rema 1000, Kiwi og andre hyggelige tilbud. Søndagsåpen matbutikk og treningssenter er like i nærheten. Holdeplassen for 37-bussen ligger et steinkast unna, samt noen minutters gange til både 20- og 21-bussen. Fyrstikktorget ved Helsfyr er også en fin mulighet for shopping.

  Flotte tur- og rekreasjonsområder som Vålerenga park, Kampen park og Tøyenparken finner man i nærområdet. Alnaelva er ikke langt unna med en idyllisk tursti langs elvebredden mot sentrum eller mot Lillomarka.

  Fleksibel finansiering

  I Malerhaugveien 28 vil beboere få mulighet til en svært fleksibel finansiering. Her får du muligheten til å finansiere kjøpet med 30% innskudd og 70% fellesgjeld, med 50 års løpetid hvorav de første 20 årene kan være avdragsfrie. Du kan selv bestemme hvor stor andel fellesgjeld du ønsker, men da ikke mer enn 70% av kjøpesummen. 

  Som kjøper i dette prosjektet vil du også få muligheten til å betale ned fellesgjelden gjennom en IN-ordning, som betyr «individuell nedbetaling av fellesgjeld». Som kjøper i Malerhaugveien 28 får du fordelen av å ta opp lån i fellesskap, samtidig som du vil få mulighet til å betale ned din del av fellesgjelden. Med en slik ordning kan du som kjøper velge akkurat den modellen som passer deg best. En potensiell fordel ved å ikke ta opp hele lånet privat, kan være at borettslaget kan ha forhandlet frem bedre lånebetingelser som rentesats, nedbetalingstid og avdragsfrihet enn det en privatperson ville kunne gjort. Skulle du ha bedre betingelser kan du da nedbetale etter eget ønske.

  Egen bil eller biliblant?

  Oslo er kåret til europeisk miljøhovedstad i 2019, og byen har satt et fokus på redusere bilkjøringen i sentrum.

  I Malerhaugveien 28 vil du ikke ha behov for egen bil. Her finner du det meste du trenger i nærheten, og kollektivtilbudet er godt og mangfoldig. Skulle du likevel trenge en bil for å rekke handleturen etter jobb, komme deg til hytta eller hente den nyinnkjøpte sofaen, vil ikke det være noe problem. Borettslaget har inngått avtale med bildelings-tjenesten biliblant fra Bertel O. Steen, og to parkeringsplasser vil være reservert til brukere av denne tjenesten. Biliblant er enkelt å bruke – med en app på mobilen finner du ønsket tidspunkt og den bilen som passer best for ditt formål. Bilen henter du så på borettslagets parkeringsplass, åpner denne via appen, og det er bare å kjøre i vei. 

  Et annet godt og enda mer miljøvennlig alternativ er å bruke egen sykkel eller låne seg en bysykkel fra stativet ved Ensjø T-banestasjon, når du har behov for å forflytte deg raskt og praktisk rundt i byen. Smart og rimelig for deg – godt for byen og miljøet.

  Malerhaugveien 28

  Anders Winther

  Sondre Lien

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
  45 91 95 79
  sl@bnbolig.no