np3

Fellesområder i særklasse,
golf året rundt

          


I Setra vei blir du omgitt med smarte, gode og solide løsninger på alle kanter. Vi er sikre på at mennesker som flytter hit både setter pris på fritiden sin og har mulighet for å dyrke den. Derfor er fellesfasilitetene mer innholdsrike og varierte enn det som er vanlig. Her varer golfsesongen hele året. Når snøen ligger metertykk på Bogstad kan du vedlikeholde og forbedre teknikken din i golfsimulatoren i kjelleren. 

Her finner du også et velutstyrt treningsrom på underkant av 45 kvm, WC/dusj og eget hundevask/sykkelverksted. Garasjeanlegget blir oversiktlig og romslig, og selvsagt utstyrt med opplegg for lading av elbil. De aller fleste leilighetene får en romslig sportsbod i tilknytning til garasjeanlegget, noen har bod integrert i leiligheten. De fleste leilighetene får 2 garasjeplasser, noen få av de mindre enhetene får 1. Det blir 1 gjesteplass i parkeringsanlegget. 

Det blir også god plass til sykler – du blir boende noen få minutter unna et av Norges største nettverk av skogsbilveier, stier og tråkk, med en moderne elsykkel er formiddagskaffe på Kikut godt innenfor rekkevidde.


For mennesker som ønsker å nyte et godt liv i et fint hjem og samtidig få maks ut av alt omgivelsene kan by på, vil Setra vei bli et perfekt utgangspunkt.