np3

OSLOBOLIG

          

Det er kjempevanskelig å komme seg inn på boligmarkedet, og det er ikke alle som kan hente egenkapital hos foreldre eller familie. Har du lav egenkapital er det en forsvinnende liten andel av Oslos boliger du har mulighet til å kjøpe. Så hvorfor ikke spleise på et hjem sammen med oss? Vi i OsloBolig tilbyr en enkel spleis på nye boliger i hele Oslo for deg som vil komme deg inn på markedet – litt vårt, mest ditt

Det MÅ jo være en hake, eller? Nei, her er det ingen skjulte agendaer, og vi vil gjøre dette så enkelt som mulig.  Det eneste vi ønsker er at så mange som mulig skal få eie sin egen bolig – fullt og helt. Oslo skal være en by for alle! 

Det er én ledig OsloBolig igjen - leilighet B-206. 

I tillegg tilbyr nå OsloBolig boligspleis på de tre nylanserte leilighetene våre, dersom du oppfyller kriteriene deres. Dette gjelder leilighet A-001, A-002 og A-003.


OsloBolig ble startet opp sommeren 2022 av Oslo kommune, OBOS, Bane NOR Eiendom og NREP, så her kan du være trygg på at du har store, seriøse og kunnskapsrike folk i ryggen. I tillegg er DNB med som samarbeidspartner. Sammen skal vi hjelpe deg med å realisere boligdrømmen!  

Oslo kommune vil bidra til at flere kan eie egen bolig, og opprettelsen av OsloBolig er et av tiltakene byrådet har initiert for at førstegangskjøpere og personer som ikke har anledning til å kjøpe bolig på ordinær måte får en vei inn i boligmarkedet. Sammen med Oslo kommune har partnerne i OsloBolig et felles ønske om å utgjøre en forskjell, ta et samfunnsansvar og utvikle en bærekraftig by for alle. 

OsloBolig er et selskap stiftet for å «hjelpe folk med vanlig lønn å kjøpe seg leilighet i Oslo». Konseptet er at personer som ikke har stor nok egenkapital, men råd til å betale lån hver måned, skal kunne kjøpe halvparten av en leilighet og betale leie til OsloBolig på resten. Så kan de over tid kjøpe resten av leiligheten slik at de til slutt eier hele.

OsloBolig er laget for to målgrupper som ellers ville hatt utfordringer med å komme seg inn på boligmarkedet:

  • Førstegangskjøpere (eier ikke annen bolig og har heller ikke eid annen bolig) med samlet bruttoinntekt lavere enn 675.000 kr i året.
  • Ikke førstegangskjøpere (eventuell nåværende bolig skal selges for å kjøpe ny bolig gjennom OsloBolig), med samlet bruttoinntekt lavere enn 825.000 kr i året.


Kontakt oss / Vil du vite mer
www.oslobolig.no
post@oslobolig.no