np3
Logo
2- til 4-roms leiligheter med BRA på 52-119 kvm og priser fra 5.276.664,- til 12.806.664,- inkl. omk.


VI TILBYR DIGITALE VISNINGER

Grunnet tiltak mot COVID19 (koronaviruset) – vennligst ta kontakt med eiendomsmegler for påmelding ved oppsatte fellesvisninger!
Vi legger også til rette for trygge digitale visninger med både videovisning sammen med megler og filmsnutter av visningssenteret. Dermed kan du som interessent booke privat visning digitalt der eiendomsmegler setter av rundt 30 minutter kun til deg. Vi gir deg en grundig gjennomgang av prosjektet og svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Ta kontakt på e-post eller telefon (se kontaktinfo nederst på siden), så setter vi av et tidspunkt som passer for deg på dag- eller ettermiddagstid!


VELKOMMEN TIL MALERHAUGVEIEN 28!


Prosjektet består av flotte 2- til 4-roms leiligheter med BRA på 37,5-119 kvm, noen med egen hybel med mulighet for utleie. Alle leilighetene har som standard vannbåren gulvvarme og felles takterrasser og hyggelig felles uteareal. Mulighet for kjøp av parkeringsplass, alle med elbil-lader. Meget sentralt og populært boligområde i spennende utvikling – kort vei til alt Oslo har å by på!

Leilighetene selges til fastpris, og det er nå løpende mottak av bud etter «førstemann til mølla-prinsippet». 

Fellesvisninger er utsatt grunnet tiltak mot Coronavirus.

Vi vil i tiden framover holde digitale privatvisninger – ta kontakt for å booke tidspunkt!

Pris

5 276 664,- - 12 806 664,-

Soverom

1 - 3

Kvm.

52 - 119

Innflytting

Q4 2021 / Q1 2022. 

Leiligheter i særklasse

---

Blant de 79 borettslagsleilighetene vil flere få balkong med flott utsikt og gode solforhold, og noen vil også få mulighet til kjøp av parkeringsplass med elbil-lader i garasjeanlegg. Alle leilighetene vil ha kvaliteter som blant annet enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, kjøkken fra HTH og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det vil også bli lagt vannbåren gulvvarme på alle bad. Alle leilighetene vil få tilgang til felles takterrasse hvor det vil bli lagt opp til flere «private» soner.

Fra Malerhaugveien 28 vil det være mulig å sykle til det meste – det leveres derfor sykkelstativ ute, men det er også satt av plass til sykler i et eget rom i garasjen. Alle leiligheter under 50 kvm får en sportsbod på minimum 2,5 kvm, og leilighetene over 50 kvm vil få en sportsbod på minimum 5 kvm. For å kunne tilpasse leiligheten til din stil har vi satt sammen tre konsepter som sikrer en gjennomgående helhet i interiøret i boligen.

Ønsker du å bo i en ny leilighet med mange gode kvaliteter og som ligger sentralt til med alt i umiddelbar nærhet – da er dette prosjektet for deg. I Malerhaugveien 28 vil du finne en leilighet som passer deg og dine behov. 


"Leiligheter i meget sentralt og populært boligområde i spennende utvikling."


Fleksibel finansiering

---

I Malerhaugveien 28 vil beboere få mulighet til en fleksibel finansiering. Her kan det være mulig å finansiere kjøpet med inntil 70% fellesgjeld og 10 års avdragsfrihet. Med forbehold om endelige lånebetingelser. 

Som kjøper i dette prosjektet vil du også få muligheten til å betale ned fellesgjelden gjennom en IN-ordning, som betyr individuell nedbetaling av fellesgjeld. Som kjøper i Malerhaugveien 28 får du fordelen av å ta opp lån i fellesskap, samtidig som du vil få mulighet til å betale ned din del av fellesgjelden. Med en slik ordning kan du som kjøper velge akkurat den modellen som passer deg best. En potensiell fordel ved å ikke ta opp hele lånet privat, kan være at borettslaget kan ha forhandlet frem bedre lånebetingelser som rentesats, nedbetalingstid og avdragsfrihet enn det en privatperson ville kunne gjort. Skulle du ha bedre betingelser kan du da nedbetale etter eget ønske.

I Malerhaugveien 28 vil du ved overtagelse av boligen kun betale innskuddet til leiligheten. Fellesgjelden vil betjenes gjennom felleskostnadene som er opplyst i prislisten. Megler vil i henhold til rutiner måtte innhente en bekreftelse fra kjøpers bank på totalprisen (fellesgjeld+innskudd), på lik linje som om kjøper skulle hatt lånet i sin egen bank. Det kan derfor være fornuftig å ta kontakt med banken sin i dag dersom man ikke har et finansieringsbevis liggende. Det er lagt opp til at de første 10 årene vil være avdragsfri. Hva felleskostnadene vil være etter avdragsfri periode er over vil du finne under vedlegg på side 28 i vedleggsheftet.


Nærmere enn mange tror

---

Malerhaugveien 28 ligger sentralt til i Oslo med butikker og kollektivtransport i umiddelbar nærhet. Ensjø er et attraktivt boområde i en meget positiv utvikling. Ensjø ligger nær Kampen og Vålerenga og er et område du lett vil trives i.

Ikke langt fra prosjektet finner du Ensjø T-banestasjon, nytt senter med flere servicetilbud som restaurant, blomsterbutikker, frisør, sushi, Rema 1000, Kiwi og andre hyggelige tilbud. Søndagsåpen matbutikk og treningssenter er like i nærheten. Holdeplassen for 37-bussen ligger et steinkast unna, samt noen minutters gange til både 20- og 21-bussen. Fyrstikktorget ved Helsfyr er også en fin mulighet for shopping.

Flotte tur- og rekreasjonsområder som Vålerenga park, Kampen park og Tøyenparken finner man i nærområdet. Alnaelva er ikke langt unna med en idyllisk tursti langs elvebredden mot sentrum eller mot Lillomarka.


---


Kontakt megler:

Meld interesse for prosjektet
 

  
 

Flere prosjekter

  • Ensjølyst

  • Malerhaugveien 28

  • Brattlitoppen

  • Ensjøhøyden

  • Yachtværftet

  • Meierikvartalet

  • Sandakerveien 16

  • Holtekilen Front