np3

Interiørkonsepter

---

Urban

– lekker standard, det perfekte utgangspunkt

En moderne stil med enkel former og stramme linjer som skaper rom for lys, luft og frihet. Varme gråbeige toner kombinert med mørk eik legger fundamentet for dette uttrykket. De stramme rammene skaper en sofistikert atmosfære hvor det er rom for å skape din helt egne stil med ulike tekstiler og aksentfarger. En tidløs stilretning som skaper ro og harmoniske omgivelser.

Pakken leveres som standard.


Calm

– lekker standard, det perfekte utgangspunkt

I en hektisk hverdag er det godt å komme hjem der vi kan trekke oss tilbake og få påfyll av ny energi. Dempede grønntoner i samspill med grå nyanser inviterer til en balansert hverdag og et vakkert uttrykk. Kombinert med spennende nyanser av terracotta skapes det liv og bringer frem stemningen i rommene.

Pakken leveres som tilvalg.


Pure

– lekker standard, det perfekte utgangspunkt

En lys, delikat og naturlig retning med inspirasjon fra naturen ro. Gylne, beige og nøytrale nyanser legger fundamentet for denne lune og harmoniske stilen som skaper klarhet og ro. Vakre nøytrale nyanser skaper en sanselig atmosfære som gir spillerom for taktile overflater og aksentfarger. Et tidløst stilretning som vil overleve de fleste trender.

Pakken leveres som tilvalg.