np3

LEILIGHET A403 MED GARASJE, PRIVAT TAKPARSELL OG 2 SPORTSBODER

Flott og gjennomgående 4-roms leilighet i 4. etasje med 2 bad, 3 soverom og 12,8 kvm stor nordvestvendt balkong med kvelds- og ettermiddagssol. Det medfølger garasjeplass med lader til elbil og en privat takparsell/takhage (B5) på 7,5 kvm med nydelig utsikt.

Svært gode oppbevaringsmuligheter med store arealer avsatt til lekre garderobeløsninger, og 2 sportsboder i underetasjen på 5 kvm hver. Hovedsoverommet er på hele 14 kvm, og stue/kjøkken har en planløsning som gjør det enkelt å møblere.

A403 har fått energikarakter A, og kvalifiserer til Grønt boliglån.

Overtakelse 15. oktober 2023!

Status

Ledig

Leilighet

A403

Pris

9 763 190

BRA kvm.

83

Soverom

3

P-rom

81

Omkostninger

63 190

Innskudd

2 910 000

Fellesgjeld

6 790 000

Intern beliggenhet

Leilighet A403 har en flott intern plassering i 4. etasje med nordvestvendt og solrik balkong. Store grøntområder rett utenfor, og idyllisk utsikt. To av soverommene vender inn mot frodig bakgård. 

Interiørkonsept Urban og kvaliteter


En moderne stil med enkle former og stramme linjer som skaper rom for lys, luft og frihet. Varme gråbeige toner kombinert med mørk eik legger fundamentet for dette uttrykket. 

Det blir blant annet HTH kjøkken, integrerte hvitevarer fra Siemens, vannbåren gulvvarme via fjernvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, porttelefon med videokamera og himling uten synlige v-fuger.

Fargeplalett: Klassisk hvit og Sheer Grey
Materialvalg: Kjøkkenfront One i sort eikestruktur. Benkeplate, 20 mm Sandstone laminat. Hvitpigmentert 1-stavs parkett på gulv. Fliser i lys, varm tone på badet.

Illustrasjonsvideo

Se video av leilighet A603, to etasjer over, for å få et inntrykk av romfølelsen, uttrykket, interiøret og prosjektet. 

Privat takhage

Med leiligheten følger det en privat takparsell på 7,5 kvm. Takparsell B5 etableres med tilstrekkelig jorddybde for utplanting av nyttevekster og stauder. Parsellen får gjerder av trevirke med låsbar port. 

Om Tøyentaket

Tøyentaket blir 86 leiligheter fordelt på to bygg sentralt på Ensjø, på et høydedrag over Tøyen. Her det kort vei til byens fineste parker med Kampen park, Tøyenparken med nye Tøyenbadet og Botanisk Hage rett ved. Både Ensjø, Tøyen og Kampen tilbyr et urbant og yrende byliv, med kaféer, restauranter og kultur. 

Tøyentakets takterrasser er selve prikken over i-en og er viet mye oppmerksomhet. Med pergola som skygger for solen, spisegrupper tilknyttet et lite utekjøkken og toaletter, vil forholdene være lagt til rette for hyggelige stunder med venner, naboer og familie.

Ønsker du å vite mer om leiligheten?

Registrer deg som interessent og få tilsendt informasjon om dette prosjektet.
 

Romløsning

Tilbake til oversikt