np3

LEILIGHET A308

Lekker 4-roms leilighet i 3. etasje med 2 bad, 3 soverom, og stor og solrik balkong på 13,6 kvm. Parkering med lader til elbil medfølger!

Leiligheten selges med dobbeltboligforsikring - en garanti mot doble bokostnader dersom du ikke får solgt nåværende bolig.

Hovedsoverom med en-suite bad og avsatt plass til garderobeløsning. Stue og kjøkken blir et sosialt rom på hele 44 kvm, med store vindusflater, fine møbleringssoner og utgang til sydvestvendt balkong. Romslig entré og gang i leiligheten, og 1 sportsbod på 5 kvm i underetasjen.

A308 har fått energikarakter A, og kvalifiserer til Grønt boliglån. Dette gir lavt energiforbruk og gunstigere boliglånsrente.

Leiligheten ble ferdigstilt i midten av oktober, og er klar for innflytting!

Status

Ledig

Leilighet

A308

Pris

10 374 111

BRA kvm.

99

Soverom

3

P-rom

98

Omkostninger

74 111

Innskudd

3 090 000

Fellesgjeld

7 210 000

Intern beliggenhet

Leilighet A308 har en flott intern plassering i 3. etasje med sydvestvendt og solrik balkong. Ingen innsyn og store grøntområder i området utenfor. To av soverommene vender inn mot frodig bakgård. 

Dobbeltboligforsikring

Denne leiligheten selges med dobbeltboligforsikring - en garanti mot doble bokostnader dersom du ikke får solgt nåværende bolig.

Interiørkonsept Urban og kvaliteter


En moderne stil med enkle former og stramme linjer som skaper rom for lys, luft og frihet. Varme gråbeige toner kombinert med mørk eik legger fundamentet for dette uttrykket. 

Det blir blant annet HTH kjøkken, integrerte hvitevarer fra Siemens, vannbåren gulvvarme via fjernvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, porttelefon med videokamera og himling uten synlige v-fuger.

Fargeplalett: Klassisk hvit og Sheer Grey
Materialvalg: Kjøkkenfront One i sort eikestruktur. Benkeplate, 20 mm Sandstone laminat. Hvitpigmentert 1-stavs parkett på gulv. Fliser i lys, varm tone på badet.

Illustrasjonsvideo

Se video av leilighet A408 for å få et inntrykk av romfølelsen, uttrykket, interiøret og prosjektet. 

Om Tøyentaket

Tøyentaket blir 86 leiligheter fordelt på to bygg sentralt på Ensjø, på et høydedrag over Tøyen. Her det kort vei til byens fineste parker med Kampen park, Tøyenparken med nye Tøyenbadet og Botanisk Hage rett ved. Både Ensjø, Tøyen og Kampen tilbyr et urbant og yrende byliv, med kaféer, restauranter og kultur. 

Tøyentakets takterrasser er selve prikken over i-en og er viet mye oppmerksomhet. Med pergola som skygger for solen, spisegrupper tilknyttet et lite utekjøkken og toaletter, vil forholdene være lagt til rette for hyggelige stunder med venner, naboer og familie.

Ønsker du å vite mer om leiligheten?

Registrer deg som interessent og få tilsendt informasjon om dette prosjektet.
 

Romløsning

Tilbake til oversikt