np3
Logo

Kun 3 flotte leiligheter igjen, innflytting okt 23!

Se ledige leiligheter

3 flotte leiligheter igjen, med garasjeplass, privat takhage og ekstra sportsbod!

I Ensjøveien 4, på Ensjø/Tøyen kommer det et helt nytt storslått boligprosjekt. Hele Bygg B er utsolgt, og det er kun 3 flotte leiligheter igjen i Bygg A. 

Innflytting 14./15. oktober 2023 for de ledige leilighetene.

Leilighetene leveres med høy standard - her får du store vindusflater, vannbåren gulvvarme, fine bad- og kjøkkenløsninger samt romslige uteplasser. På toppen av byggene vil alle beboere kunne nyte livet på Tøyens tak! Fantastisk utsikt over by og fjord, og gode solforhold fra morgen til kveld! 

Pris
9 500 000 - 10 300 000

Soverom
3 stk

Størrelse
83 til 99 kvm

Innflytting
Oktober 2023

Visning

Velkommen til visning hver mandag kl. 17-18, i visningssenteret vårt i Ensjøveien 3, vis-à-vis Tøyentaket. Det er også mulighet for byggeplassvisning i de ledige leilighetene.

Prosjektets fremdrift

 • Salgsstart,
  Bygg A

  August/september 2021

 • Bygging
  igangsatt

  01.04.2022

 • Bygging
  pågår

 • Innflytting

  Bygg A - oktober 2023
  Bygg B - nov/des 2023

Se bilder tatt i juni 2023

Interiørkonsept og kvaliteter

I samarbeid med interiørarkitekt Gitte Rimstad i RCO Interiørdesign, har vi utarbeidet interiørkonseptet – Urban. Interiøret kjennetegnes ved varme gråbeige toner kombinert med mørk eik. 

Det blir blant annet HTH kjøkken, integrerte hvitevarer fra Siemens, 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme via fjernvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, porttelefon med videokamera og himling uten synlige v-fuger.

Lev livet på byens tak

Felles takterrasser vil være det naturlige møtepunktet for begge byggenes beboere. Med pergola som skygger for solen og spisegrupper tilknyttet et lite utekjøkken, vil forholdene være lagt til rette for hyggelige stunder med venner, naboer og familie. Utover de dunkle kveldstimer er det bare å nyte lysene fra byen der nede! Enkel tilgang til toaletter er det også – på begge takterrassene.

For deg med grønne fingre – eller bare en interesse for alt som spirer og gror – vil det tilrettelegges for parsellhager med bokser til beplantning. Eller du kan velge å investere i din egen private takhage, som du innreder med planter og møbler etter eget ønske. 

Du kan til og med ta en treningsøkt på et eget område, når det passer deg!

Bildelingsløsningen "Otto" fra Bertel O. Steen

To delebiler i garasjekjelleren gjør handleturen enklere for deg som ikke har egen bil. Otto er enkel å bruke, med en app på mobilen finner du tilgjengelig bil og booker. Bilen åpnes via appen, og det er bare å kjøre i vei!

Beliggenhet


Beliggenheten er sentral, men samtidig tilbaketrukket. Gangavstand til butikker, kaféer og mange servicetilbud, både på Kampen, Ensjø Torg og Tøyen Torg. På Ensjø Torg og Tøyen Torg finner man også T-banestopp, og det er gangavstand til togstasjonen på Tøyen. Går man videre forbi Tøyen er det kort vei til Grünerløkka, Gamlebyen, Bjørvika og sentrum! 


T-bane Ensjø
og Tøyen
500 m

Rema 1000 og
Kiwi Ensjø
500 m

Tøyenparken
og Tøyenbadet
400 m

Kampen
Barneskole
600 m

Flybuss,
Ensjøveien
300 m

Kontakt megler


Registrer deg som interessent og få tilsendt informasjon om dette prosjektet.
 

Romløsning

  
 

Flere prosjekter