np3
Logo

NYHET! Dobbeltboligforsikring på de siste leilighetene

Se ledige leiligheter

Flytt inn i en helt ny bolig nå!

3 leiligheter igjen,
med dobbeltboligforsikring

I Ensjøveien 4, på Ensjø/Tøyen er det nå ferdigstilt et nytt storslått boligprosjekt. Det er kun 3 flotte leiligheter igjen, og de selges nå med dobbeltboligforsikring - en garanti mot doble bokostnader dersom du ikke får solgt nåværende bolig.

Leilighetene leveres med høy standard - her får du store vindusflater, vannbåren gulvvarme, fine bad- og kjøkkenløsninger samt romslige uteplasser. På toppen av byggene vil alle beboere kunne nyte livet på Tøyens tak! Fantastisk utsikt over by og fjord, og gode solforhold fra morgen til kveld! 

Pris
9 500 000 - 10 300 000

Soverom
3 stk

Størrelse
83 til 99 kvm

Innflytting
Oktober 2023

Visning

Velkommen til visning i de ledige leilighetene hver mandag kl. 17:00-18:00.
Adresse: Ensjøveien 4, 0655 Oslo

Leilighet A308

Lekker 4-roms leilighet i 3. etasje med 2 bad, 3 soverom, og stor og solrik sydvestvendt balkong på 13,6 kvm. Parkering med lader til elbil medfølger!

Leilighet A403

Flott og gjennomgående 4-roms leilighet i 4. etasje med 2 bad, 3 soverom og 12,8 kvm stor nordvestvendt balkong med kvelds- og ettermiddagssol, og nydelig utsikt! 

Prosjektets fremdrift

 • Salgsstart,
  Bygg A

  August/september 2021

 • Bygging
  igangsatt

  01.04.2022

 • Innflytting
  Bygg A

  14./15. oktober 2023

 • Innflytting
  Bygg B

  30. nov/1. des 2023

Se bilder tatt i juni & oktober 2023

Interiørkonsept og kvaliteter

I samarbeid med interiørarkitekt Gitte Rimstad i RCO Interiørdesign, har vi utarbeidet interiørkonseptet – Urban. Interiøret kjennetegnes ved varme gråbeige toner kombinert med mørk eik. 

Det blir blant annet HTH kjøkken, integrerte hvitevarer fra Siemens, 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme via fjernvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, porttelefon med videokamera og himling uten synlige v-fuger.

Lev livet på byens tak

Felles takterrasser vil være det naturlige møtepunktet for begge byggenes beboere. Med pergola som skygger for solen og spisegrupper tilknyttet et lite utekjøkken, vil forholdene være lagt til rette for hyggelige stunder med venner, naboer og familie. Utover de dunkle kveldstimer er det bare å nyte lysene fra byen der nede! Enkel tilgang til toaletter er det også – på begge takterrassene.

For deg med grønne fingre – eller bare en interesse for alt som spirer og gror – vil det tilrettelegges for parsellhager med bokser til beplantning. Eller du kan velge å investere i din egen private takhage, som du innreder med planter og møbler etter eget ønske. 

Du kan til og med ta en treningsøkt på et eget område, når det passer deg!

Fordeler med å kjøpe ny bolig

Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre, rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.


Garanti

I henhold til bustadoppføringslova § 12 stiller vi økonomisk garanti. Garantien etter overtakelse gjelder i fem år, og utgjør fem prosent av kjøpesummen.

Oppussing
Din nye bolig er nettopp det; ny. Du slipper med andre ord å bruke tid og penger på oppussing og ekstra vedlikehold på mange år.

Naboer
Du flytter inn samtidig som andre boligkjøpere, noe som danner et godt grunnlag for å bli kjent og forme et godt naboskap.

Teknisk standard
Det kan være store forskjeller og mye besparelser i strømutgifter mellom gammel og ny bolig. Nye boliger bygges etter den tekniske forskriften TEK17, som setter krav til viktige forhold som konstruksjon, energi, miljø, sikkerhet og installasjoner.

Lavere dokumentavgift
Det vil som hovedregel være lavere dokumentavgift på nybygd (ubrukt) selveierleilighet enn ved brukt siden det er forskjellig grunnlag man beregner avgiften på i de to tilfellene. 

Beliggenhet


Beliggenheten er sentral, men samtidig tilbaketrukket. Gangavstand til butikker, kaféer og mange servicetilbud, både på Kampen, Ensjø Torg og Tøyen Torg. På Ensjø Torg og Tøyen Torg finner man også T-banestopp, og det er gangavstand til togstasjonen på Tøyen. Går man videre forbi Tøyen er det kort vei til Grünerløkka, Gamlebyen, Bjørvika og sentrum! 


T-bane Ensjø
og Tøyen
500 m

Rema 1000 og
Kiwi Ensjø
500 m

Tøyenparken
og Tøyenbadet
400 m

Kampen
Barneskole
600 m

Flybuss,
Ensjøveien
300 m

Kontakt megler


Registrer deg som interessent og få tilsendt informasjon om dette prosjektet.
 

Romløsning

  
 

Flere prosjekter