np3

Neptune styrker laget med 5 nyansettelser

2021-06-25

- I Neptune er vi opptatt av å sette mennesker først når vi driver med bolig- og byutvikling. Målet er å skape Norges mest attraktive nabolag gjennom god arkitektur, høy kvalitet, og å legge til rette for godt naboskap i og rundt prosjektene. Skal vi klare det, må vi sette menneskene først også som arbeidsgiver. Folka våre er gullet vårt, det er her vi skiller oss ut og gjør at grunneiere og rådgivere har lyst til å jobbe med oss, sier Anders Gregersen, administrerende direktør i Neptune. 

Henter fra Obos, Oxer Eiendom, Compass Group, Bonum og DNB Eiendom

Fire av fem nye medarbeidere har startet i jobben, og sistemann begynner i august:

  • Jan Arne Algrøy er i gang som prosjektsjef, og kommer fra OBOS Fornebu
  •  John Martin Pedersen er ny utviklingsdirektør, og kommer fra stillingens som utviklingsdirektør i Oxer Eiendom
  •  Mona Kjenner Andersen er ny salgs- og markedssjef er, og jobbet tidligere som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Compass Group
  •  Henrik Olsen Fadnes er ny prosjektøkonom med bakgrunn fra Bonum
  •  Sara Gundhus er ny prosjektkoordinator, og tidligere prosjektmegler i DNB Eiendom

- Det er en sterk gjeng med mange ulike kvaliteter. Å drive boligutvikling handler om å se gode idéer kombinert med tung faglig kompetanse og godt samarbeid for å sette de gode ideene ut i praksis. I Neptune er vi nøye med å plukke de rette menneskene og samarbeidspartnerne for prosjektene våre. Med Jan Arne, John Martin, Mona, Henrik og Sara som nye på Neptune-laget, er vi trygge på at vi har funnet de rette menneskene for Neptunes videre utvikling.