np3
Vålerenga TrollsVålerenga Trolls

Neptune er stolt ny hovedsponsor til Vålerenga Trolls sitt damelag i amerikansk fotball!

2022-03-08

Det nye sponsoratet passer godt med Neptune sine verdier og ambisjonen om å skape gode nabolag. - Vi liker at det er breddeidrett i Oslo-nabolag der vi er til stede, at det gir muligheter for kvinner og skaper mangfold i idretten.

- Det er en stor glede for oss å kunne fortelle om vårt nyeste sponsorat til Vålerenga Trolls sitt damelag i amerikansk fotball – særlig på selveste kvinnedagen, sier salgs- og markedssjef i Neptune, Mona Kjenner Andersen.

Sponsoratet er et resultat av en ny sponsorstrategi der boligutvikleren vil satse på mindre sponsoravtaler med flere lokale organisasjoner som hører til i nabolag der Neptune er til stede med sine boligprosjekter.

- Vi syns dette passet godt med Neptune sine verdier. Her har du et lag med sterkt engasjement og vilje til å drive et lag fremover, og som tar ansvar både for hverandre og laget under motto #OneTeamOneFamliy – det kjenner vi oss igjen i. Vi liker at det er breddeidrett i Oslo-nabolag der Neptune er til stede, at det gir muligheter for kvinner og skaper mangfold i idretten. I tillegg har vi også en Neptune-kollega med på laget med Sara Gundhus. Å støtte kollegers interesser er ikke noe minus når vi vurderer sponsoravtaler, forteller hun.

One Team One Family

Vålerenga Trolls ble grunnlagt i 1983 under navnet Oslo Trolls, av en kameratgjeng fra Oppsal og Lambertseter. Laget er dermed eldst i Norge hva gjelder organisert amerikansk fotball. Klubben gikk inn i Vålerenga på 90-tallet, klubbens damelag ble dannet 2014. Laget spilte Norgeshistoriens første seriespill for damer høsten 2015 og vant serien ved å slå Kristiansand Gladiators 18-0 i finalen. Så lenge det har vært seriespill for damer i Norge har damelaget vunnet serien i Norge.

- Det mest unike med laget vårt er engasjementet og dedikasjonen; vi har alltid vært en gruppe som stiller opp for hverandre og klubben, forteller Neptuner og Trolls-spiller Sara Gundhus.

Siden start har spillerne selv tatt ansvar for å drive promotering av laget og rekruttering, finne treningskamper og lag å spille treningskamper mot.

- På grunn av dette engasjementet får vi god støtte fra klubbstyret og sjeldent nei til de aktivitetene vi ønsker å gjennomføre. Vi håper og tror vi er et lag som representerer klubbens motto #OneTeamOneFamily, sier hun.  

Les mer om forening her: https://www.viftrolls.no/

Neptune skaper gode nabolag

Neptune skal være en ansvarlig utvikler som bygger hjem av høy kvalitet og jobber for gode nabolag der mennesker trives. Det er nemlig mennesker som utgjør byen. Derfor må mennesker alltid settes først i bolig- og byutvikling. Målet vårt er å skape Norges mest attraktive nabolag. Slik skal vi i Neptune bidra til å gjøre byen bedre.   

 

Vålerenga TrollsVålerenga Trolls