np3

Kjøper stort på Carl Berner

2020-09-03
Neptune Properties, Daimyo Eiendom og B.A. 5 Invest har kjøpt fire sammenhengende eiendommer mellom Carl Berner og Løren T-banestasjon.

Det er Clarksons Platou som har vært tilrettelegger for kjøpet av eiendommene for de tre investorene. Adressene er Hasleveien 28A-C, Hasleveien 38 og Sinsenveien 11. Det samlede bygningsarealet er på ca. 23 000 kvadratmeter og tomtearealet er på 9,5 mål. Eiendommene har 65 leietakere, med en leietakermiks som i hovedsak består av kontor, kombinasjon og lager.

Selger er en familie som har eid eiendommen siden byggene ble bygd på 1960-tallet.

Eiendommen har løpende leieinntekter samtidig som det er et betydelig utviklingspotensial for både bolig og fortsatt næring.

– Vi er begeistret over eiendommens beliggenhet og det store potensialet for fremtidsrettet byutvikling av området med en miks av bolig og næring. Vi går nå umiddelbart i gang med et omfattende parallelloppdrag blant anerkjente arkitekter for å synliggjøre de mange mulighetene på eiendommene, sier Anders Gregersen i Neptune Properties.

Partene er enige om å holde transaksjonssummen konfidensiell.

Cushman & Wakefield Realkapital var selgers rådgiver, samtidig har Simonsen Vogt & Wiig bistått juridisk rådgiver for selger. Advokatfirmaet Ro Sommernes var juridisk rådgiver for kjøper.

Les artikkelen her (+ sak)