np3

42 prosent av alle regulerte boliger

2019-07-03
Neptune Properties stod i første halvår for 42 prosent av alle regulerte boliger vedtatt av Oslo bystyre.

I første halvår vedtok bystyret i Oslo til sammen regulering av til sammen 947 nye boliger. Neptunes andel av disse på 396 utgjorde hele 41,8 prosent, og boligutvikleren var dermed den i Oslo som hadde flest godkjente og regulerte boliger så langt i år.

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å få saker gjennom i rådhuset. At det i sum utgjør en så stor andel av totalt volum er gledelig, og et uttrykk for at vi har lykkes med å forbedre og strukturere det krevende arbeidet med reguleringsprosesser. Det er en vitaminpille for hele organisasjonen å se resultatene av den jobben som har gått over lang tid, slik prosesser som dette ofte er, sier administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune Properties.

Neptunes prosjekter er Ensjøveien 34, med 80 enheter, Malerhaugveien 25, med 230 enheter og Ensjøveien 4, med 86 enheter.

– Vi som mange andre utviklere hadde gjerne sett at det ble vedtatt flere regulerte boliger enn hva tilfellet er i Oslo. Saksbehandlingen burde ideelt sett vært kortere enn de tre til fem årene vi ofte opplever, samtidig er vi opptatt av å arbeide effektivt innenfor de rammene som til enhver tid gjelder, – i stor grad handler det om å gjøre godt grunnarbeid i hvert eneste prosjekt, med realistiske rammer og gode planer. Da øker sjansen for å lykkes, sier Gregersen.

Les hele artikkelen her