np3

Fordeler med å kjøpe nytt

Det er mange gode grunner til å kjøpe ny bolig fra Neptune Properties. Den følelsen du får når du flytter inn i en ny bolig, er helt spesiell. Rene overflater uten merker, godt isolerte vinduer, den gode lukten av en flunkende ny bolig. Men det er også andre rasjonelle grunner til å kjøpe nytt.


LAVE KJØPSOMKOSTNINGER

Når du kjøper en brukt selveierbolig, må du betale dokumentavgift på 2,5 % til staten som beregnes av hele kjøpesummen. Kjøper du derimot en helt ny selveier bolig, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien, og ikke av hele kjøpesummen. Med andre ord får du vesentlig lavere kjøpsomkostninger ved å kjøpe ny/prosjektert selveierbolig.

LOVFESTET GARANTI

Du har en lovfestet garanti på 5 år når du kjøper ny bolig (bustadoppføringslova § 12) og dermed et mye sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt bolig.


FAST PRIS

Ingen stressende budrunder, men fast pris på boligene. Kjøper du derimot en brukt bolig, er det ikke bare budrunder, du kan heller aldri være helt sikker på den totale kostnaden til oppussing og teknisk oppgradering.


DU FÅR DEN SOM DU VIL

Når du kjøper ny bolig av oss, får du mulighet til å tilpasse den etter din smak med tanke på innredning og materialvalg. Gjennom god planlegging får du en bolig som passer perfekt for deg.