neptune-properties
Neptune Properties

Myrenskvartalet

Gå til prosjektsiden

118 nye byleiligheter på Torshov

Med 2-, 3- og 4-roms leiligheter fordelt på syv etasjer byr Myrenskvartalet på et bredt spekter av størrelser, noe som legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser.

God arkitektur skaper verdi og det er lagt mye tid og arbeid i materialer, utrykk og funksjon. Byggenes eksteriør blir i puss og får et særpreg av glass, treverk og flotte kobberdetaljer. Det blir fem inngangspartier med tilhørende heisrom, som sørger for redusert persontrafikk i oppgangene. Passasje til bakgården går gjennom et portrom i klassisk stil og gir en hyggelig adkomst til felles oppholdsarealer. Samtlige leiligheter vil få privat uteplass i form av markterrasse eller balkong, mange med gode solforhold. Akerselva ligger kun et steinkast unna og gir adgang til frodig natur og en svært hyggelig spasertur. Det blir også garasjeanlegg under bakkenivå for deg som ønsker innendørs parkeringsplass til bilen.

Myrenskvartalet krones med en herlig felles takterrasse, der landskapsarkitekten har utarbeidet et pent hagemiljø med flere skjermede soner for nytelse av sol, utsikt og luft. På takterrassene kan man nyte utsikten i et grønt, frodig og friskt miljø. Det vil bli fellesarealer med benker og bord, samt spennende helleganger som fører deg gjennom luftig engvegetasjon.

Sandakerveien 16, 0473 Oslo
Registrer din interesse her!
Fyll ut og send inn, og vi holder deg oppdatert om prosjektet.