neptune-properties

KOMMER FOR SALG!

I Sandstuveien 54 kommer trinn 1 som består av 27 nye 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 44-95 kvm for salg.  Til sammen blir det 75 leiligheter av god kvalitet, og gjennomarbeidede løsninger. Alle leilighetene får egen privat balkong eller markterrasse, og noen få vil ha store, solrike private takterrasser.

Vi har utviklet 3 egne interiørkonsepter du kan velge blant så d et blir enklere å velge løsninger som er deg! Byggene blir oppført i materialer som speiler kvalitet og bestandighet, hvor det blir utstrakt bruk av vekselvis lys og mørk teglstein. I kjelleren blir det opparbeidet rundt 45 private parkeringsplasser.

Beliggende nær det meste du trenger

S54 Oslo i Sandstuveien 54 blir et helt nytt boligprosjekt med flott beliggenhet ved Brattlikollen. Her bor du i umiddelbar nærhet til fine turområder som Ekeberg og Østensjøvannet. Brattlikollen T banestasjon er bare noen hundre meter unna, og på ca. 20 minutter er du i Oslo sentrum. Bor du i S54 trenger du egentlig ikke egen bil.

Det ligger en Rema 1000 butikk rett nedi gata for det du trenger i hverdagen, og for storhandelen finnes det 85 butikker på senteret på Lambertseter.

Rett i nærheten finner du også rekreasjonsområdet Brannfjell, hvor du kan fortsette videre mot Ekebergsletta. Her er det et rikt utvalg av aktiviteter året rundt. På vinteren opparbeides mange gode og velpreparerte løyper med lys eller uten lys, og litt lenger unna lokker vakre Østmarka.

Spennende leiligheter i mange størrelser


Leilighetene i S54 Oslo får alle smarte og moderne planløsninger, enten du velger den minste eller blant de største. Store vindusflater gir mye lys, selv på vinteren, og skaper gode rom og med utsyn mot det grønne gårdsrommet utenfor.

Her vil du trives.

Velg blant tre interiørkonsepter tilpasset prosjektet - enklere blir det ikke!

På kjøkkenet finner du en løsning fra anerkjente HTH, med tidløs laminatbenkeplate og ettgreps blandebatteri. Alle hvitevarer er integrerte, og leveres av Siemens. Badet får keramiske fliser i lune toner, med nedsenket dusjsone med mosaikkfliser. Det blir også elegante dusjvegger av herdet glass. Med vegghengt toalett og heldekkende vask tilpasset hver leilighet, får du et elegant og lettstelt bad.

I oppholdsrom blir det gulv av en-stavs eikeparkett med behagelig gulvvarme. Vegger og tak blir malt i lyse farger med listløs overgang mellom vegg og tak. På S 54 får du en lys og elegant bolig, hvor det er lett å skape sin egen stil.

I tillegg kan du kostnadsfritt, velge mellom eller la deg inspirere av, de tre forskjellige interiørkonseptene vår dyktige interiørarkitekt har utarbeidet for at du skal kunne skape din drømmebolig!

Sandstuveien 54, 1184 Oslo

Registrer din interesse her! 

Fyll ut og send inn, og vi holder deg oppdatert om prosjektet.