neptune-properties

Velkommen til visning!

Prosjektet består av flotte 2- til 4-roms leiligheter med BRA på 35-119 kvm, noen med egen hybeldel. Med leilighetene følger felles takterrasser og hyggelig felles uteareal, og bygningene ligger i et meget sentralt og populært boligområde i spennende utvikling. Mulighet for kjøp av parkeringsplass. Kort vei til alt Oslo har å by på!

Leilighetene selges til fastpris, og det er nå løpende mottak av bud etter «førstemann til mølla-prinsippet». 

Vi holder visninger på vårt visningssenter i Gladengveien 17 (inngang fra Stålverksveien).

Visningstider:
Mandag kl. 16.00-17.00 
Torsdag kl. 17.00-18.00

Estimert byggetid er ca. 22-26 måneder – ferdigstillelse av byggene er forventet Q4 2021 / Q1 2022. 


Malerhaugveien 28

Det nye boligprosjektet i Malerhaugveien 28 ligger veldig sentralt til i Oslo med butikker og kollektivtransport i umiddelbar nærhet. Ensjø er et attraktivt boområde i en meget positiv utvikling. 

80 borettslagsleiligheter utvikles for urbane mennesker som også setter pris områdets grønne friområder. Her rives gammel industri ned for å skape en splitter ny bydel. Her blir det mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene samtidig som du bor svært sentralt. Du får en energivennlig bolig, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud som bidrar til å skape en miljøvennlig bydel.

Velkommen til Malerhaugveien 28 på Ensjø! 


 

  Nærmere enn mange tror

  Malerhaugveien 28 ligger sentralt til i Oslo med butikker og kollektivtransport i umiddelbar nærhet. Ensjø er et attraktivt boområde i en meget positiv utvikling. Ensjø ligger nær Kampen og Vålerenga og er et område du lett vil trives i.

  Ikke langt fra prosjektet finner du Ensjø T-banestasjon, nytt senter med flere servicetilbud som restaurant, blomsterbutikker, frisør, sushi, Rema 1000, Kiwi og andre hyggelige tilbud. Søndagsåpen matbutikk og treningssenter er like i nærheten. Holdeplassen for 37-bussen ligger et steinkast unna, samt noen minutters gange til både 20- og 21-bussen. Fyrstikktorget ved Helsfyr er også en fin mulighet for shopping.

  Flotte tur- og rekreasjonsområder som Vålerenga park, Kampen park og Tøyenparken finner man i nærområdet. Alnaelva er ikke langt unna med en idyllisk tursti langs elvebredden mot sentrum eller mot Lillomarka.

  Leiligheter i særklasse

  Blant de 80 borettslagsleilighetene vil flere få balkong med flott utsikt og gode solforhold, og noen vil også få mulighet til kjøp av parkeringsplass i garasjeanlegg. Alle leilighetene vil ha kvaliteter som blant annet enstavs eikeparkett, oppvarming fra sentralanlegg, kjøkken fra HTH og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det vil bli lagt varmekabler eller vannbåren gulvvarme på alle bad. Alle leilighetene vil få tilgang til felles takterrasse hvor det vil bli lagt opp til flere «private» soner.

  Fra Malerhaugveien 28 vil det være mulig å sykle til det meste – det leveres derfor sykkelstativ ute, men det er også satt av plass til sykler i et eget rom i garasjen. Alle leiligheter under 50 kvm får en sportsbod på minimum 2,5 kvm, og leilighetene over 50 kvm vil få en sportsbod på minimum 5 kvm. For å kunne tilpasse leiligheten til din stil har vi satt sammen tre konsepter som sikrer en gjennomgående helhet i interiøret i boligen.

  Ønsker du å bo i en ny leilighet med mange gode kvaliteter og som ligger sentralt til med alt i umiddelbar nærhet – da er dette prosjektet for deg. I Malerhaugveien 28 vil du finne en leilighet som passer deg og dine behov. 

  Fleksibel finansiering

  I Malerhaugveien 28 vil beboere få mulighet til en fleksibel finansiering. Her kan det være mulig å finansiere kjøpet med inntil 70% fellesgjeld og 10 års avdragsfrihet. Med forbehold om endelige lånebetingelser. 

  Som kjøper i dette prosjektet vil du også få muligheten til å betale ned fellesgjelden gjennom en IN-ordning, som betyr individuell nedbetaling av fellesgjeld. Som kjøper i Malerhaugveien 28 får du fordelen av å ta opp lån i fellesskap, samtidig som du vil få mulighet til å betale ned din del av fellesgjelden. Med en slik ordning kan du som kjøper velge akkurat den modellen som passer deg best. En potensiell fordel ved å ikke ta opp hele lånet privat, kan være at borettslaget kan ha forhandlet frem bedre lånebetingelser som rentesats, nedbetalingstid og avdragsfrihet enn det en privatperson ville kunne gjort. Skulle du ha bedre betingelser kan du da nedbetale etter eget ønske.

  Malerhaugveien 28, Oslo

   Registrer din interesse her! 

   Fyll ut og send inn, og vi holder deg oppdatert om prosjektet.

   Anders Winther

   Sondre Lien

   Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
   45 91 95 79
   sl@bnbolig.no

   Mariell Veinan

   Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
   47 30 55 97
   mv@bnbolig.no

    

   ---

   Mer fra Neptune Properties

   Se flere prosjekter