neptune-properties


 

Holtekilen Front

Innerst i Holtekilen fører vi opp 40 moderne fjordleiligheter på en av de siste ledige sjøtomtene i Bærum. Her bor du tett på fjorden og store grønne friarealer i et etablert boligområde. Kyststien inviterer til rekreasjon, fjorden til båtliv. Og litt lenger borte i veien har du Fornebu med barne- og ungdomsskole, barnehager, badeplass, park og kjøpesenter.

Velkommen til visningssenteret i Oksenøyveien etter avtale med megler:

Finn Bragnes / 913 15 818 / fbr@sem-johnsen.no eller
Iga Okon / 919 94 884 /
io@sem-johnsen.no

Boligene smiler til sola, utsikten og kyststien

Innerst i Holtekilen - bare hundre meter fra vannkanten og uten noen annen bebyggelse som sperrer for utsikten - kommer Holtekilen Front. Foran ligger bare store, åpne gressletter, siv med yrende fugleliv, fredelig løvskog og kyststien som tar deg utover mot Fornebulandet og innover mot marinaen og Strand. Allerede tidlig om morgenen treffer sola Holtekilen Front og setter stemningen for dagen.

Holtekilen Front ligger for seg selv et stykke unna utbyggingen på Fornebu, og med en etablert bebyggelse i nabolaget. Her har folk bodd lenge og nabolaget har satt seg. Gå med barna til fotballplassen rett bortenfor, sett deg på benken langs kyststien, ta deg en tur til nærbutikken rundt hjørnet. Skal du gjøre større innkjøp, er det kort vei til både Fornebu Senter og CC Vest. Det går busser langs E18 og Lilløyveien og tog fra Lysaker. Og både barnehage- og skoletilbudet er godt i området. Holtekilen Front er sentralt, men fredelig.

Du vil legge merke til detaljene og kvaliteten


Bokvalitet handler først og fremst om det som skjer innenfor husets fire vegger og kontakten du har med omgivelsene. Derfor har vi store vinduer som henter inn lyset og viser deg utsikten utover Holtekilen og Fornebulandet. Det rene, reprensentative uttrykket i leilighetene forsterkes av de listfrie vinduene og dørene ut mot de store balkongene. På gulvene er det hvitlasert enstavs eiekeparkett og den lune og gode varmen kommer fra vannbåren gulvvarme. Kjøkkenet kommer fra HTH og er i hvit eikefinér i kombinasjon med hvite glatte overskap. Integrert hvitevarer fra Siemens følger med alle leilighetene.

Finn den leilighetstypen som passer deg

Det er stor variasjon i leilighetstyper i Holtekilen Front, alt fra en romslig 2-roms med stor, sydvestvendt balkong mot Holtekilen til en storslått penthouse med heis rett opp i leiligheten og stor privat takterrasse. Mange av leilighetene har to bad, noen har i tillegg et separat vaskerom. Store soverom, mye lys og romslige balkonger.

    Michelets vei 26, 1368 Stabekk

    Registrer din interesse her! 

    Fyll ut og send inn, og vi holder deg oppdatert om prosjektet.