neptune-properties


ENSJØLYST

Solrikt og åpent, moderne og svært sentralt. I Ensjøveien 34 fører vi opp 82 leiligheter med gode terrasser, felles takterrasse, flotte uteområder og en egen park under planlegging. Vi har utviklet egne interiørkonsepter for leilighetene og gjort bil tilgjengelig for deg, uten du trenger å kjøpe den. Regulering er godkjent og forventet salgsstart er november 2019. 

Meld din interesse, så holder vi deg oppdatert!


Sol inne, sol ute

På den store felles takterrassen åpner det seg en ny verden. Her er det storslått utsikt over byen, fjorden og åsene rundt. Terrassen inviterer til gode møter og lange dager. Prosjektet får også flotte utearealer på bakkeplan som innbyr til lek og opphold for alle aldersgrupper. Landskapsarkitekten legger opp til et levende utemiljø med lekeapparater og sosiale soner. I forlengelsen av utearealet er det regulert inn en offentlig park, Malerhaugenparken. 

En kort spurt til buss og bane

Bare 350 meter fra inngangsdøren ligger Ensjø T-banestasjon, et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb. Det går busser langs Strømsveien, en kort spasertur unna. Du kan også gå gangstien opp til Helsfyr, der ligger bussterminalen med busser som tar deg både til og fra sentrum og Oslo Lufthavn. Og går du litt lenger bort i veien, kommer du til butikkene, caféene og det gode servicetilbudet som har kommet på Ensjø.

På Ensjølyst har du alltid bil

«Biliblant» er en bildelingsordning for deg som bor på Ensjølyst som gjør at du alltid har et kjøretøy når du trenger det.  Du kan gå ned i garasjen og hente ut din egen bil, enten du skal rekke handleturen etter jobb, komme deg til hytta eller hente den nyinnkjøpte sofaen. To parkeringsplasser i felles garasjekjeller vil være reservert brukere av denne tjenesten. Biliblant er enkelt å bruke, med en app på mobilen finner du tilgjengelig bil og booker. Bilen åpnes via appen, og det er bare å kjøre i vei!

Velg ditt eget interiørkonsept

I samarbeid med interiørarkitekt Gitte Rimstad har vi ut utviklet tre interiørkonsepter som gjør at vi tror du vil trives ekstra godt på Ensjøyst. De heter Sort Eik, Luftig Hvit og Nordisk Hav – og du betaler ikke noe ekstra for tjenesten. Inkludert i prisen for leilighetene er også integrerte hvitevarer og enstavs parkett. Den vannbårne gulvvarmen skaper en god, lun varme i leiligheten og reduserer behovet for annen oppvarming.

Ensjøveien 34, 0661 Oslo

Registrer din interesse her! 

Fyll ut og send inn, og vi holder deg oppdatert om prosjektet.