neptune-properties


BO PÅ BRATTLITOPPEN
 

Brattlitoppen består av totalt 107 innholdsrike selveierleiligheter med god standard.
Salgstrinn 1 legges ut våren 2019 og består  av 32 leiligheter beliggende i Libakkveien på Brattlikollen.

Det blir 2-, 3- og 4-romsleiligheter fra 43 til 111 kvm med frittliggende og luftig beliggenhet kun 300 meter fra Brattlikollen T-banestasjon. Her har du dagligvareforretning i umiddelbar nærhet, og kort vei til tur- og rekreasjonsmuligheter på Ekeberg, Skullerud og Østmarka.

 


 

VELG BLANT TRE FLOTTE INTERIØR-KONSEPTER

Vår interiørarkitekt har utviklet tre spennende konsepter med farger og materialer som harmonerer. Du kan velge utrykk som formidler sofistikert eleganse, det tidløse klassiske eller ro og harmoni.

Sort eik - er for deg med øye for god design. Kombinasjoner av sorbeiset eik og nøytrale toner i hvitt og grått, samt varm beige - gir et stilrent, men allikevel varmt uttrykk.

Luftig hvit - er en lys og lett palett med et tidløst, nordisk utrykk. Kombinasjonen av lys eik med rene hvite nyanser og varme beigetoner, samt detaljer i børstet stål - skaper et gjennomgående rolig, behagelig og harmonisk hjem for deg som liker det rene og klassiske.

Kontinental warm - er et konsept for deg som våger litt mer. Her er det valgt en sofistikert og internasjonal stil med delikate toner i retning jord og sand, samt dempede nyanser i rosa og terracotta - passer godt i et kjølig klima og innbyr til hygge og ro.

De innholdsrike leilighetene tilbyr praktiske og gode løsninger tilpasset enhver smak og behov. Store vindusflater slipper inn et naturlig variert og stemningsskapende lys. Kjøkken leveres fra HTH, og  og gulvene får en-stavs parkett levert som standard. 

Det blir underjordisk parkeringsanlegg med heis til leilighetsplan og tilgang til felles sykkelverksted med vaskemulighet.

Registrer din interesse her!
Fyll ut og send inn, og vi holder deg oppdatert om prosjektet.