neptune-properties

NÅ STARTER SALGET!

I forbindelse med salgsstart er Visningssenteret i Sandstuveien 54 åpent:

Lørdag 25. mai kl. 12-13.30 // Søndag 26. mai kl. 12-13.30 // Mandag 27. mai kl. 15.00-18.00 // Tirsdag 28. mai kl. 15.00-18.00

BUDFRIST ER ONSDAG 29. MAI KL. 12.00
 

BO PÅ BRATTLITOPPEN  

Brattlitoppen er et nytt boligprosjekt lokalisert i Libakkveien/Sandstuveien på Brattlikollen, ikke langt fra Ekeberg. Her vil man bo med umiddelbar nærhet til både Brattlikollen T-banestasjon og grøntområder som Ekeberg og Østensjøvannet. Det er bare 20 minutter med bane til Oslo S. 

Brattlitoppen ligger høyt og luftig, og mange av leilighetene vil få vidt utsyn over Groruddalen. Det er gangavstand til Rema 1000 i Sandstuveien, eller om man ønsker seg noe ekstra godt ligger Jacobs på Holtet kun 5 minutter unna. Storhandelen kan gjøres på Lambertseter senter som har 85 butikker og bare ligger et par kilometer unna. 

500 meter fra Brattlitoppen finner du også Brannfjell med flotte turområder som strekker seg videre mot Ekebergsletta, hvor du finner et aktivt fotball- og idrettsmiljø året rundt. Vinterstid er det godt opparbeidede skiløyper - både med og uten lys. Østmarka med sine flotte turmuligheter er heller ikke langt unna.


 

Høyt og fritt i Libakkveien
 

Salgstrinn 1, beliggende i Libakkveien, består av 32 romslige 2- til 4-roms-leiligheter av totalt 107 leiligheter i prosjektet. Dette blir leiligheter med gode sol- og utsiktsforhold beliggende øverst på tomteområdet.

Arkitektonisk vil bygningene bestå av materialer som uttrykker kvalitet og bestandighet. Det er tenkt et samspill mellom en mørk og lys teglsten på de to bygningene. Salgstrinn 1, som består av Bygg A, får innslag av trekledning på blant annet balkonger og mot gårdsrom, mens bygg B får større innslag av trekledning. Dette bidrar til å bryte ned volumene, samtidig som det gir varme til bygningene og binder disse sammen.

Begge salgstrinn vil få parkeringsplasser i sokkeletasje og heis mellom parkering/bodarealer til alle leilighetene. Det blir sykkelverksted i kjelleren for salgstrinn 1. I Brattlitoppen vil det bli kun ett felles sameie, noe som vil gi lavere kostnader og enklere drift. 

Leiligheter med gode kvaliteter og valgmuligheter


Alle leilighetene har moderne og arealeffektive planløsninger med store vindusflater, som gir gode rom med mye lys. Leilighetene i Libakkveien får kvalitetskjøkken fra HTH med laminat benkeplate, og ettgreps blandebatteri. Alle hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, induksjonstopp og komfyr, er integrerte og leveres fra Siemens. På badet blir det lekre keramiske fliser med mosaikkfliser i dusjsone. Baderomsinnredning leveres med vegghengt toalett og heldekkende vask som tilpasses hver enkelte leilighetsstørrelse, og klare dusjvegger i herdet glass. 

Gulvene får tidsriktig mattlakkert enstavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme og malte vegger og tak, med moderne detaljer som listløs overgang fra vegg mot tak. På Brattlitoppen får du en bolig av høy kvalitet og tidløs eleganse, hvor du i tillegg fritt kan velge akkurat den stilen som passer deg best. Vår interiørarkitekt har utarbeidet tre ulike interiørkonsepter du kostnadsfritt kan velge mellom.

Velg blant tre skreddersydde interiørkonsepter
 

RCO interiørdesign har utviklet tre spennende konsepter til prosjektet med farger og materialer som harmonerer. Du kan velge utrykk som formidler sofistikert eleganse, det tidløse klassiske eller ro og harmoni. I utviklingen av Brattlitoppen har vi hatt fokus på å utvikle tre ulike konsepter for valg av interiør som stilmessig vil holde i lang tid fremover. Fokuset har vært å finne løsninger og kvaliteter som både er bærekraftige, miljøvennlige og skaper en hyggelig ramme for et personlig hjem.

RCO interiørdesign består av erfarne interiørarkitekter med lang erfaring fra boligbransjen. Vi jobber tett med eiendomsutviklere for å sikre tidsriktige boliger av høy kvalitet som skaper et hyggelig hjem. Innenfor våre stilkonsepter tilrettelegger vi for personlige valgmuligheter og gjennomfører møter med den enkelte boligkunde for å sikre et optimalt resultat.

  Sandstuveien 54, 1184 Oslo


   

  Forkjøpsrett for Usbl

  Alle kan kjøpe bolig i prosjektet Brattlitoppen, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett.

  Fristen for å melde forkjøpsrett er 29.05.2019 kl 1200. Innen denne fristen må medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsretten ha sendt inn kjøpetilbudet til megler Finn Bragenes eller Iga Okon.

  For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. Klikk her for å bli medlem.

  Registrer din interesse her! 

  Fyll ut og send inn, og vi holder deg oppdatert om prosjektet.